Publicatie Staatscourant Tijdelijke Regeling 'GENTHERAPIE ter bestrijding van COVID-19'

Corona Criticaster
september 2021 aangepast in Diverse bronnen

Deze publicatie is opmerkelijk daar deze regeling al in de Staatscourant gepubliceerd werd op 30-3-2020! Dat is 2 weken na het aankondigen van de 'Intelligente Lockdown', 9 maanden voor de 1e prik in Nederland werd gezet en ruim voor er officieel zicht was op een mogelijk werkzaam vaccin.

Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

Archieflink: https://archive.vn/lZ5D9

De Regeling maakt versnelde en versoepelde toelating onder het mom noodmaatregelen mogelijk voor nieuwe vaccins en gentherapie. Dit is ook opmerkelijk, omdat men dus kennelijk toen al op de hoogte was dat gentherapie mogelijk een rol zou spelen bij het ontwikkelen van de Covid19-prik. Ondertussen wordt er in alle toonaarden ontkent dat de Covid19 injecties ook maar iets met gentherapie te maken hebben.

Natuurlijk is de publicatie van deze regeling op zichzelf geen direct en sluitend bewijs dat huidige Covid19 injecties ook daadwerkelijk als gentherapie aangemerkt kunnen worden, maar vormt wel de spreekwoordelijke rook die op de aanwezigheid van vuur zou kunnen duiden. Men was er in ieder geval van op de hoogte eind maart 2020 dat er uitzicht was op mogelijke gentherapie en zag er de noodzakelijkheid van in daarvoor wettelijke verruimingen alvast te faciliteren.

Of zou men voor niets deze Regeling met inbegrip van gentherapie in de Staatscourant hebben gezet?

Getagd:
Log In of Registreer om te reageren.