Zijn de Covid vaccins nu wel of niet GENTHERAPIE? Deel 2

Corona Criticaster
september 2021 aangepast in Diverse bronnen

Vervolg van Deel 1 (eerst lezen): https://covidkennisbank.org/discussion/111/zijn-de-covid-vaccins-nu-wel-of-niet-gentherapie-deel-1/


De software van het leven hacken - Moderna Chief Medical Officer in Tedx Talk in 2017

Bedrijfsbestuurders en wetenschappers die bekend zijn met mRNA-technologie verwijzen al jaren naar deze nieuwe technologie als gentherapie. De video hierboven bevat een TED Talk door Dr. Tal Zaks, Chief Medical Officer van Moderna, gegeven in 2017, meer dan twee volle jaren vóór COVID-19.

Daarin wijst hij erop dat ze op dat moment al werkten aan een verscheidenheid aan vaccins, waaronder een mRNA-vaccin voor griep en geïndividualiseerde kankervaccins op basis van de genetische sequentie van de tumor van de patiënt, waarbij hij benadrukte dat dit vaccin niet zou werken als elk eerder vaccin dat ooit is gemaakt.

"We hebben deze fenomenale digitale wetenschappelijke revolutie meegemaakt, en ik ben hier vandaag om je te vertellen dat we de software van het leven daadwerkelijk hacken, en dat het de manier verandert waarop we denken over preventie en behandeling van ziekten,"

"In elke cel is er iets dat boodschapper-RNA of kortweg mRNA wordt genoemd, dat de kritieke informatie van het DNA in onze genen doorgeeft aan het eiwit, waar we allemaal van gemaakt zijn. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel daadwerkelijk zal doen. Dus we beschouwen het als een besturingssysteem ... Dus, als je dat zou kunnen veranderen ... als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, blijkt dat dat diepgaande implicaties voor alles, van griep tot kanker … Stel je voor dat we in plaats van [de patiënt] het eiwit van een virus te geven, ze de instructies zouden geven over hoe het eiwit moet worden gemaakt, hoe het lichaam zijn eigen vaccin kan maken, "

Bron: https://www.bitchute.com/video/nVamYe4GvfLj/ (verkorte versie op Youtube: https://youtu.be/SeDDFzeyAJI )

Overigens zou het natuurlijk fantastisch zijn als op een veilige manier levensreddende technologieën ontwikkeld kunnen worden voor anderszins dodelijke ziektes zoals kanker. Om mRNA technologie of gentherapie kunnen misschien best op een geweldige manier voor bepaalde doeleinden worden ingezet; op zichzelf hoeven deze technologieën niet slecht te zijn. De vraag die velen stellen is alleen, of dat nu op een eerlijke, transparante, relatief veilige manier gebeurt en of mogelijke risico's in verhouding staan tot de vermeende risico's van Covid19.


Verandert mRNA gentechnologie/-therapie je DNA permanent?

Ook hier geldt dat de meningen in de medische wetenschap verdeeld zijn over of dit nu wel of niet mogelijk is. Ik trek geen conclusies of absolute oordelen, maar hieronder zijn bronnen die aangeven dat er mogelijk toch permanente DNA wijzigingen kunnen optreden door mRNA gentechnologie. Weet men simpelweg het antwoord (nog) niet?

mRNA-technologie is sinds het begin erkend als een vorm van gentherapie, maar een die je DNA niet permanent verandert. Sommige medische experts maken zich echter zorgen dat mRNA-injecties mogelijk reverse-transcriberen kunnen in uw genoom en in feite uw DNA tóch veranderen op een meer permanente basis

Een onderzoek door wetenschappers van het MIT en Harvard toont aan dat segmenten van RNA van SARSCoV-2 reverse-transcriberen in het menselijk genoom, en waarschijnlijk een permanent vaste waarde in het menselijk DNA. Dit werd eerst altijd voor onmogelijk gehouden om dezelfde redenen als vroeger ons verzekerd werd dat vaccin-RNA het DNA niet kan veranderen.

Bronnen:

https://sciencewithdrdoug.com/2021/02/15/breaking-study-sheds-more-light-on-whether-an-rna-vaccine-can-permanently-alter-dna/

https://www.biorxiv.org/content/biorxiv/early/2020/12/13/2020.12.12.422516.full.pdf

Dan nog een artikel van Phys.org uit januari 2020, getiteld "Gemodificeerd RNA heeft een direct effect op DNA", merkt ook op dat "nu is onthuld dat RNA een direct effect heeft op DNA-stabiliteit", en ook dit kan al dan niet een rol spelen in mRNA-therapie voor COVID-19. Bron: https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html


Conclusie

Kortom we weten een heleboel nog niet, ook niet of mRNA technologie wel of niet het DNA permanent verandert en wat voor gevolgen dat kan hebben. Daar komen we binnenkort achter wellicht. Hoe dan ook kan er tijdens het meest grootschalige experiment op de wereldbevolking ooit in de geschiedenis nog van alles mis gaan met deze experimentele injecties, kwam ook Twan Huys in Buitenhof achter (fragment van 10:21 tot 11:27) toen hij een "angstige vraag" stelde en Mark Kramer (Raad van Bestuur Amsterdam UMC) daar een transparant antwoord op gaf (let ook op de veelzeggende reactie van Twan: "dus we zijn allemaal testpersonen?").

Waar het wel heel sterk op lijkt, is dat er vanuit een bepaalde hoek een sterk staaltje "gaslighting" plaatsvindt over het gegeven dat mRNA injecties zogenaamd geen gentherapie zouden zijn. De hierboven vermelde bronnen lijken toch sterk op het tegenovergestelde te wijzen.

Maar nogmaals: zoals al aan het begin van deel 1 gezegd: de vraag is of de discussie wel/geen gentherapie daadwerkelijk een effectieve discussie, waarmee ook maar iets bereikt gaat worden door die discussie te voeren.


Credits

Credits voor het verzamelen van een deel van de originele bronnen en enkele teksten die zijn gebruikt in dit bericht: https://www.mercola.com/. Het volledige artikel met alle bronnen is hieronder opgeslagen, daar deze op de oorspronkelijke website door de auteur standaard verwijderd worden. Copyrights behorende bij het artikel zijn als volgt: "This content may be copied in full, with copyright, contact, creation and information intact, without specific permission, when used only in a not-for-profit format." Bron: covid-vaccine-software-update-pdf.pdf

Getagd:
Log In of Registreer om te reageren.