De almaar groeiende macht van Big Pharma; er gebeuren teveel maffe dingen - Opinie Telegraaf

Uitstekend opinie artikel door Leon de Winter in de Telegraaf, waarin duiding wordt gegeven aan de diverse perverse belangen en machtsmisbruik door diverse invloedrijke belanghebbenden die de ontstane crisissituatie exploiteren:

"Er ontstond een nieuw netwerk: van Big Tech, Big Pharma, de World Health Organization en de Democraten. Al vroeg in 2020 kwamen hun belangen samen. Covid-19 was een ideaal middel om Trump af te stoppen; in al die groeperingen waren de topfiguren ervan overtuigd dat Trump geen tweede termijn verdiende. Bij het belangennetwerk voegden zich het World Economic Forum en klimaatgroepen. Al die groeperingen hadden, elk op hun eigen manier, baat bij het maximaliseren van de paniek, bij de maatschappelijke repressie, de gedwongen disciplinering van de bevolking, de censurering van afwijkende meningen. Bij de ene groep ging het om het verdienen van onmetelijke fortuinen, bij de andere om politieke macht, of het beheersen van het klimaat, of kijkcijfers. Bij elkaar brengen zij de dogma’s van onze tijd voort – en dringen die met maatregelen en censuur aan de bevolking op."

Het artikel zit weliswaar achter een betaalmuur: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/875669214/de-almaar-groeiende-macht-van-big-pharma

Maar hier ook volledig te lezen: https://archive.vn/fPlwz

Log In of Registreer om te reageren.