WHO geeft eindelijk toe dat de Covid-19 PCR test een “probleem” heeft

Corona Criticaster
september 2021 aangepast in Diverse bronnen

In een verklaring vrijgegeven op 14 december 2020 geeft de World Health Organization eindelijk toe wat 100.000-en artsen en medische professionals al maanden hebben gezegd: de PCR-test gebruikt om COVID-19 diagnose te stellen is een “hit and miss” proces met veel te veel valse positieven.

Dit door de WHO toegegeven “probleem” komt in het kielzog van internationale rechtszaken die de incompetentie en het misdrijf van de volksgezondheid ambtenaren en beleidsmakers voor de afhankelijkheid van een diagnostische test die niet geschikt voor het doel is, blootlegt.

Deze bekenning door de Wereldgezondheidsorganisatie is dat de kern van het “probleem” een geheel willekeurig cycli proces is wat “betekent dat veel cycli nodig waren om het virus op te sporen. In sommige omstandigheden is het onderscheid tussen achtergrondgeluid en de werkelijke aanwezigheid van het doelvirus moeilijk vast te stellen.” [nadruk toegevoegd]

De V.N. is nu duidelijk op zoek om zich te distantiëren van de terminaal gebrekkige test nu een groeiend aantal rechtszaken door de rechtbanken aan de gang zijn die de waanzin blootlegt door een beroep te doen op een test waarvan zelfs de uitvinder, Professor Kary B. Mullis zei dat deze nooit was ontworpen om ziekten te diagnosticeren….

Onder duizenden boze artsen die beweren dat PCR-tests niet mogen worden gebruikt, is Dr. Pascal Sacré. Hij schreef dat:

“Dit misbruik van de RT-PCR techniek wordt gebruikt als een meedogenloze en opzettelijke strategie door sommige regeringen, ondersteund door wetenschappelijke veiligheidsraden en door de dominante media, om buitensporige maatregelen te rechtvaardigen, zoals de schending van een groot aantal grondwettelijke rechten, de vernietiging van de economie met het faillissement van de gehele actieve sectoren van de samenleving, de afbraak van de levensomstandigheden voor een groot aantal gewone burgers , onder het mom van een pandemie op basis van een aantal positieve RT-PCR-tests, en niet op een reëel aantal patiënten.”

Duidelijk en overtuigend wetenschappelijk bewijs laat zien dat deze tests niet nauwkeurig zijn en een statistisch significant percentage van de valse positieven creëren…..

Echter, niets van dit alles is nieuwe informatie voor de wetenschap. Deze feiten waren bekend ten minste vóór 2007 na een New York Times verslag getiteld, “Geloof in Sneltesten Leidt tot epidemische die niet was,” (afbeelding, boven) duidelijk werd aangetoond hoe wetenschappelijk onjuist PCR-tests zijn, met vele schokkende uitspraken van medische deskundigen over het gebruik van deze tests, duidelijk uiteengezet werd hoe ze resulteren in valse positieven en leiden tot gevaarlijke overdrijvingen en valse alarmen.

Lees het volledige artikel in het Engels (zeer leerzaam): https://principia-scientific.com/who-finally-admits-covid19-pcr-test-has-a-problem/ | Archieflink: https://archive.vn/HPUHt

En hier is de aankondiging van de WHO, waarnaar verwezen wordt in bovenstaand artikel, waarin onder meer al gesteld wordt: “Beschrijving van het probleem: de WHO heeft feedback van gebruikers ontvangen over een verhoogd risico op valse SARS-CoV-2-resultaten bij het testen van specimens met RT-PCR-reagents….”, aangevuld met scherpe aanbevelingen tot verbetering van het gebruik:

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users | Archieflink: https://archive.vn/330ph

Deze notificatie van de WHO is overigens per 20 jan 2021 weer opgevolgd (zie hier), en is bovengenoemde notificatie per die datum weer komen te vervallen.

Getagd:
Log In of Registreer om te reageren.