Gelekte "Panic Paper" van Duitse ministerie stelt voor om zoveel mogelijk angst te zaaien

Corona Criticaster
september 2021 aangepast in Diverse bronnen

Op 27-3-2020 rapporteerde het Duitse "Spiegel" over een gelekt rapport van het Duitse Bundesministerie:

"Volgens informatie van SPIEGEL hebben verschillende wetenschappers voor het ministerie van Binnenlandse Zaken onderzocht hoe de epidemie zich kon verspreiden. In het ergste geval beschrijven ze wat er gebeurt als de staat te weinig doet tegen Corona.

In een studie ontwierp het federale ministerie van Binnenlandse Zaken scenario's voor de verspreiding van het coronavirus. Wetenschappers uit verschillende disciplines deden mee aan het vertrouwelijke onderzoek getiteld "Hoe krijgen we Covid-19 onder controle" ["Wie wir COVID-19 unter Kontrolle bekommen"]. Ze moeten de vraag beantwoorden wanneer een gezondheidscrisis kan uitmonden in een staats- en systeemcrisis - en hoe dit kan worden voorkomen." Bron

In het rapport werden rampscenario's gepresenteerd voor als de Duitse overheid de adviezen van deze wetenschappers niet zou opvolgen. Wat met name schokkend is aan het document, wat in de volksmond "Panic Paper" wordt genoemd, is dat er nadrukkelijk wordt beschreven hoe de bevolking angst aangejaagd kon worden om draagvlak en compliance te krijgen voor de draconische maatregelen die in de paper werden voorgesteld.

Hieronder een passage, rechtstreeks vertaald uit het Duits via vertalingsmachine (dus even verbeeldingsvermogen gebruiken om te begrijpen wat er bedoeld wordt):

4 a. Verduidelijk het ergste geval!

We moeten af ​​van de communicatie die gericht is op het sterftecijfer. Bij een sterftecijfer dat qua percentage onbeduidend klinkt en vooral ouderen treft, Veel mensen dan onbewust en niet erkend: “Nou, zo komen we van de oude af, de onze Sleep de economie naar beneden, we zijn al met te veel op aarde, en met een klein beetje Ik erven het geluk iets eerder ». Deze mechanismen hebben in het verleden bijgedragen aan het bagatelliseren van de epidemie.

Om het gewenste schokeffect te bereiken, moeten de concrete effecten van een doorbraak voor de menselijke samenleving:

1) Veel ernstig zieke mensen worden door familieleden naar het ziekenhuis gebracht, maar afgewezen, en sterven in doodsangst thuis naar adem happend. Verstikking of niet genoeg lucht krijgen is een oerangst voor ieder mens. De situatie waarin u niets kunt doen om ook wachtende familieleden te helpen. De foto's uit Italië zijn verstoord renden.

2) "Het is onwaarschijnlijk dat kinderen aan de epidemie lijden": niet waar. Kinderen zijn gemakkelijk om tegen op te treden zelfs met uitreisbeperkingen, bijvoorbeeld met de kinderen van de buren. Als u dan uw Ouders besmetten en een van hen sterft in doodsangst thuis met een schuldgevoel bezig zijn omdat ze bijvoorbeeld vergeten zijn hun handen te wassen na het spelen het is het meest verschrikkelijke dat een kind ooit kan meemaken.

3) Gevolgschade: ook al hebben we tot nu toe alleen rapporten over individuele gevallen, ze zijn tekenend maar een alarmerend beeld. Zelfs ogenschijnlijk genezen mensen kunnen dat na een milde kuur schijnbaar op elk moment terugvallen ervaart, die dan plotseling fataal eindigen als gevolg van een hartaanval of longfalen omdat het virus ongemerkt in de longen of het hart terechtkomt heeft gevonden. Dit kunnen op zichzelf staande gevallen zijn, maar ze worden de hele tijd als het zwaard van Damocles zweven over degenen die ooit besmet waren. Een veel algemenere aflevering is maandelijks en waarschijnlijk jaren van vermoeidheid en verminderde longcapaciteit, zoals: dit is vele malen gemeld door SARS-overlevenden en is nu het geval met COVID-19 is, hoewel de duur natuurlijk nog niet kan worden ingeschat.

Bovendien moet het ook historisch worden beargumenteerd, volgens de wiskundige formule:

2019 = 1919 + 1929

Men hoeft alleen de hierboven gepresenteerde cijfers te visualiseren met betrekking tot de veronderstelling het sterftecijfer (ruim 1% bij optimale gezondheidszorg, dus ruim 3% Congestie in geval van infectie), vergeleken met 2% in het geval van de Spaanse griep, en met betrekking tot de tot verwachte economische crisis als insluiting mislukt, dan is deze formule te schijnen.

Bekijk de volledige paper hier: https://fragdenstaat.de/dokumente/4123-wie-wir-covid-19-unter-kontrolle-bekommen/

Reservelink: https://archive.vn/M8ZDv

Log In of Registreer om te reageren.