"Waarom blazen we het hele systeem niet op?" tijdens griepvaccin conferentie in 2019 met o.a. Fauci

Sprekers tijdens deze Milken Institute conferentie over universeel griepvaccin, uitgezonden in oktober 2019 (dus slechts enkele weken/maanden voor de uitbraak van Covid19) via C-Span waren o.a. Dr. Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Margaret Hamburg, voormalig FDA commissioner, en gehost door, Michael Specter, schrijver voor The New Yorker. Hij stelt op een gegeven moment de vraag, naar aanleiding van de - in zijn ogen onterecht - weinige aandacht die griep en de "noodzaak" voor een universeel griepvaccin krijgen: "Waarom blazen we het hele systeem niet op?"

Vervolgens wordt er door de panelisten gespeculeerd over hoe dat voor elkaar gekregen zou kunnen/moeten worden. En daar worden vervolgens een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan, zeker in het licht van deze tijd bezien. Hetgeen zij wensten, vond al binnen enkele maanden plaats. Ook toont het dat o.a. Fauci een dergelijke disruptieve verschuiving van perceptie bij mensen als wenselijke aanleiding toen zagen om te kunnen exploiteren voor het doordrukken beleid en verruimen van mogelijkheden die anders volgens het normale (democratische/rechtsstatelijke) proces niet als haalbaar werden gezien.

Het is dus in die zin relevant dat het wellicht één van de motieven zou kunnen duiden van bepaalde autoriteiten (waaronder dus Fauci) om tot bepaalde standpunten te komen en die te pushen gedurende het verloop van de crisis om de door hen gewenste doelstellingen te verwezenlijken wanneer die "kans" zich voor zou doen. En daar diende zich binnen zeer korte tijd dus geheel opportuun die uitgelezen mogelijkheid aan. "Never let a good crisis go to waste"?


Korte compilatie

Hier volgt een korte compilatie van bijna 2 minuten met de meest opmerkelijke uitspraken:

https://www.bitchute.com/video/WYV5agwFlzYQ/


Hele conferentie

De hele conferentie van bijna een uur is hieronder te bekijken.

Volledige uitzending conferentie (1 uur): https://www.c-span.org/video/?465845-1/universal-flu-vaccine

(Hierin legt Fauci in het begin trouwens ook precies uit waarom het voor bepaalde virussen, zoals de mazelen, het zeer eenvoudig levenslang immuun te worden met een vaccin, omdat het weinig muteert, maar met influenza het bijna onmogelijk is levenslange volledige immuniteit te realiseren met 1 vaccin, omdat influenza wel continu muteert (net als Coronavirus) en daarom jaarlijks nieuwe prikken voor griep nodig blijven, met beperkte effectiviteit. Ook tijdens deze conversatie benadrukken zij hier zelf ook dat de griep/influena ook niet onschuldig is en hier normaliter (alleen opmerkelijk genoeg nauwelijks sinds corona) jaarlijks óók veel mensen aan overlijden; dit laatste werd alleen altijd maatschappelijk geaccepteerd.)


Reservelinks:

Reservelink op Odysee: https://odysee.com/@EvidenceNotFear:a/Milken-Institute-Universal-Flu-Vaccine-465845:7

Archieflink C-Span: https://web.archive.org/web/20200208073616/https://www.c-span.org/video/?465845-1/universal-flu-vaccine#


Extra context: betrokkenheid Dr. Fauci m.b.t. "Gain of Function" onderzoek in het Wuhan Laboratorium en het in de kiem smoren van de lablek theorie

Voor alle duidelijkheid: er is geen enkel bewijs (op dit moment) of Dr. Fauci op enige wijze via het Wuhan laboratorium bewust een uitbraak veroorzaakt zou kunnen hebben (iets dat complotdenkers wellicht zullen beweren). Maar er zijn wel degelijk (directe en/of indirecte) links tussen Dr. Fauci en het Wuhan Laboratorium, waar dus onderzoek werd gedaan naar (Gain of Function bij) Coronavirussen, en er werd actief geprobeerd om de lablek theorie (virus ontsnapt uit lab) destijds als complottheorie af te serveren, zo bleek uit de geopenbaarde emailverkeer met Dr. Fauci, terwijl men dit zelf wel degelijk als plausibele oorzaak overwoog en na uitgebreid onderzoek nu ook steeds nadrukkelijker als een aannemelijke hypothese wordt beschouwd.

Lees zeer uitgebreide en gedetailleerde (met bronnen onderbouwde) analyses hierover in deze categorie: https://covidkennisbank.org/discussions/tagged/over-wuhan-lablek-theorie

Log In of Registreer om te reageren.