"Verplichte vaccinatie is niet te verantwoorden", arts Emile Keuter in Medisch Contact

Neuroloog Emile Keuter vindt verplichte vaccinatie en QR codes niet te verantwoorden en het injecteren van kinderen onrechtmatig, vooral omdat steeds duidelijker wordt "dat juist op macroniveau de vaccinatiegraad niet zoveel invloed heeft op de incidentie van nieuwe besmettingen." In zijn blog bij Medisch Contact geeft hij hier duiding aan.

"Bijwerkingen van mRNA-vaccinaties zijn niet zeldzaam, maar in Nederland, met zijn tendentieuze nieuwsvoorziening, gaat het hard tegen hard als gewone mensen in de media discussiëren over het (indirect) verplicht stellen van vaccinaties. Inmiddels is de opdracht middels vaccinatie te zorgen voor bescherming van de medemens belangrijker dan iedere andere reden om je te laten vaccineren, terwijl steeds duidelijker wordt dat juist op macroniveau de vaccinatiegraad niet zoveel invloed heeft op de incidentie van nieuwe besmettingen. Verplichte vaccinatie is niet te verantwoorden en vaccinatie van kinderen beschouw ik als onrechtmatig. We gaan de komende tijd meer horen over ontstoken organen, zoals myocarditis, al wordt dat vooralsnog afgedaan als iets heel zeldzaams."

Lees volledige artikel bij het medische tijdschrift Medisch Contact: https://www.medischcontact.nl/opinie/blogs-columns/blog/verplichte-vaccinatie.htm

Archieflink: https://archive.vn/Ne2Y3


Over de auteur, Emile Keuter:

Emile Keuter is poliklinisch neuroloog in Amsterdam. Hij werkte hiervoor een aantal jaar als algemeen neuroloog op Aruba.

Lees meer over Emile Keuter in het interview: ‘Interactie is het instrument van de arts’.

Bron | archieflink

Log In of Registreer om te reageren.