Rutte liegt in de Tweede Kamer; ontkent een toespraak over groepsimmuniteit gehouden te hebben!

Voor het goede begrip van de volgende korte video is deze context van belang:

Eén van de meest consequentiële toespraken die premier Rutte hield in maart aan het begin van de Corona crisis was juist die waarin hij aankondigde dat de regering de strategie van het bereiken van groepsimmuniteit zou gaan volgen. Heel Nederland kan zich deze toespraak vast nog wel herinneren! Echter, waar de meerderheid zich waarschijnlijk niet van bewust is, maar wel zeer belangrijk om te weten, is dat Premier Rutte zelf, tot grote verbazing en ongeloof van Tweede Kamerleden, glashard ONTKENT deze toespraak ooit gehouden te hebben en op aandringen hierover beweert zich zo’n toespraak niet te kunnen herinneren. Let wel, hij ontkende dit IN DE TWEEDE KAMER!

Over het motief van deze bizarre ontkenning (die wonderlijk genoeg zonder consequenties vanuit de Tweede Kamer is gebleven) kan louter gespeculeerd worden, maar het feit dat het heeft plaatsgevonden is wel cruciaal om van bewust te zijn. Kijk daarom deze video (duurt 1:42 min.) om het met eigen ogen te zien:

https://www.youtube.com/watch?v=aLOWhhNvE8Q

Deze opmerkelijke leugen is van belang vanwege Rutte's ontkenning het ooit over groepsimmuniteit te hebben gehad. Zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat in 2020 (zonder vaccins) er alles aan werd gedaan om verspreiding van het virus te voorkomen en het mogelijke voordeel van natuurlijke immuniteit te bagatelliseren? Vervolgens werd er sinds de beschikbaarheid van de injecties in 2021 ineens wel vol op groepsimmuniteit ingezet door een zo hoog mogelijke prikgraad te bereiken. Althans dat is het overheidsnarratief dat nu ineens wel verkocht mag worden aan de burger.

Log In of Registreer om te reageren.